Gemeenten

Achterhoek
De Opstap is aanbieder voor Jeugdhulp in de gemeentes Berkelland, Oost-Gelre, Winterswijk, Aalten, Oude-IJsselstreek, Doetinchem en Bronkhorst (Vorden, Hengelo, Keijenborg, Zelhem). Wij bieden diverse vormen van Gezinsbehandeling en Begeleiding. De gemeenten spreken over Behandeling en Begeleiding. Wanneer u een beschikking heeft voor Jeugdhulp, kunnen wij u ondersteunen bij uw hulpvraag.

Twente
De Opstap is aanbieder voor Jeugdhulp in de gemeenten Haaksbergen en Hof van Twente. Wij bieden diverse vormen van Gezinsbehandeling en Begeleiding. In Haaksbergen worden dit Ondersteuningsbehoeften genoemd. In Hof van Twente wordt gesproken over Individuele Behandeling en Ondersteuning Zelfstandig Leven 1 of 2. Ook voor Onderwijsarrangementen kunt u een beroep op ons doen. Wanneer u een beschikking heeft voor één van deze functies, kunnen wij u ondersteunen bij uw hulpvraag.

Midden-IJssel (alleen gemeente Lochem)
De Opstap is aanbieder voor Jeugdhulp in de gemeente Lochem. Wij bieden diverse vormen van Gezinsbehandeling en Begeleiding. De gemeente noemt deze functie Ambulant Specialistische Jeugdhulp. Wanneer u een beschikking heeft voor deze functie, kunnen wij u ondersteunen bij uw hulpvraag.

 

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. Vult u daarvoor het contactformulier in. Bent u al in gesprek met een regisseur van uw gemeente en wilt u graag hulp van Pedagogisch Adviesbureau De Opstap? Dan kunt u uw voorkeur aangeven bij de regisseur. Ook uw huisarts, kinderarts of jeugdarts kan een verwijsbrief schrijven. In dat geval zorgen wij voor een beschikking.