Ideeën en ervaringen

Pedagogisch Adviesbureau De Opstap wil graag weten welke ideeën en ervaringen cliënten hebben met onze organisatie en de hulp die zij van ons krijgen. Wij gaan hierover graag in gesprek. Met deze informatie willen wij onze hulpverlening verbeteren.

Uw mening kenbaar maken

Cliënten kunnen op verschillende manieren hun mening kenbaar maken. De ambulant hulpverlener is voor onze cliënten het eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Veelal delen cliënten hun ideeën of ervaringen als eerste met hen. Soms vinden mensen dit lastig, dan kunnen zij zich wenden tot de trajectcoördinator.
Jaarlijks houden wij een cliënttevredenheidsonderzoek onder onze cliënten. Via deze weg geven onze cliënten anoniem aan in welke mate zij tevreden zijn over de geboden hulpverlening en onze organisatie in het algemeen. Ook vindt jaarlijks de cliëntenraadpleging plaats. Ouders en jongeren die graag met ons meedenken over hoe we onze hulp nog beter kunnen maken, nodigen we van harte uit om zich aan te melden.
Tot slot bieden wij op online de mogelijkheid aan onze cliënten om hun mening, idee of ervaring te delen met ons. Dat kan hier door het invullen van het contactformulier.