Onze hulpverlening kan op verschillende wijzen vergoed worden:

Via de zorgverzekeraar
Pedagogisch Adviesbureau De Opstap is lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werkers (VPMW) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hierdoor worden consulten (gedeeltelijk) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Klik hier voor een overzicht.
Wij raden u aan te informeren bij uw zorgverzekeraar over de mogelijkheden en voorwaarden om voor vergoeding in aanmerking te komen. Geef hierbij duidelijk aan dat:
  • het gaat om hulp vanuit alternatieve behandelwijzen.
  • de hulpverlener lid is van de NFG-VPMW: 8102186518 en RBCZ: 809267R.
  • beschikt over een AGB-code. 

De codes worden standaard vermeld op de factuur.
 

Via de gemeente in de Achterhoek
De Opstap is ZIN-aanbieder voor Jeugdhulp in de gemeentes Berkelland, Oost-Gelre, Winterswijk, Aalten en Oude-IJsselstreek. Wij bieden gezinsbehandeling en -begeleiding en individuele begeleiding aan kinderen/jongeren en/of ouders. Wanneer u een beschikking heeft voor Jeugdhulp, kunnen wij u ondersteunen bij uw hulpvraag. Ook uw huisarts kan een verwijsbrief schrijven. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden, klik hier.


Via de gemeente in Twente
De Opstap is ZIN-aanbieder voor de Maatwerkvoorzieningen die vallen onder de Jeugdhulp. Wij bieden gezinsbegeleiding, individuele begeleiding aan kinderen/jongeren en ouderbegeleiding. De Twentse gemeenten noemen deze functie Ondersteuning Zelfstandig Leven 1/2/3. Wanneer u een beschikking heeft voor deze functie, kunnen wij u ondersteunen bij uw hulpvraag. Ook uw huisarts kan een verwijsbrief schrijven. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden, klik hier

 


Kwaliteitswaarborging


nfg
RBCZ logo
SKJ logo

Linkedin

View De opstap's profile on LinkedIn

Contactgegevens

Pedagogisch Adviesbureau De Opstap
JW Hagemanstraat 48
7151 AH Eibergen
0545-287678

 

www.deopstap.com

key 48