Pedagogisch Adviesbureau De Opstap is er voor gezinnen. Gezinnen waar gezinsleden elkaar moeilijk kunnen vinden of elkaar niet goed begrijpen, gezinnen waar veel onrust of strijd is. Wij ondersteunen ouders bij wie het opvoeden niet vanzelf gaat, ouders die moeilijk alle ballen in de lucht kunnen houden, ouders die soms met hun handen in het haar zitten en het even niet meer weten. Kinderen die vastlopen, die moeite hebben om zich staande te houden of zich moeilijk kunnen uiten op een wenselijke manier kunnen ook bij ons terecht.
Wij bieden verschillende behandel- en begeleidingsvormen aan om gezinnen te ondersteunen naar een meer plezierige gezinsdynamiek, die veilig en vertrouwd aanvoelt voor alle gezinsleden.

Pedagogisch Adviesbureau De Opstap richt zich op vragen van gezinnen over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar. 
 
2011120826kopieKL 
Wij zijn gespecialiseerd in:
  • Psychosociale problematiek
  • Ouderschapsproblematiek
  • Psychiatrische problematiek  (ASS, ADHD, ADD en angst)Ons motto is: "Samen gaan we op zoek naar oplossingen die ècht werken in de praktijk!"


 


Week van de Opvoeding

De eerste week van oktober staat landelijk in het teken van de Week van de Opvoeding. De Opstap organiseert de workshop "Opvoeden doe je samen". Kom ook en maak kennis met onze organisatie! 

WORKSHOP: OPVOEDEN DOE JE SAMEN!
Vind je het leuk om samen met andere ouders te kijken naar wat werkt in de opvoeding? Om te leren van elkaars successen en ervaringen? Tijdens deze workshop staan wij stil bij welke opvoedingswaarden jij belangrijk vindt en welke kwaliteiten hierbij helpend zijn.

Pedagogisch Adviesbureau De Opstap is er voor kinderen en/of ouders die vastlopen. Wij bieden verschillende (ambulante) behandel- en begeleidingsvormen aan om gezinnen te ondersteunen naar een meer plezierige gezinsdynamiek, die veilig en vertrouwd aanvoelt voor alle gezinsleden. Graag nodigen wij jullie uit om hierover samen in gesprek te gaan.

Woensdag 9 oktober van 20:00 - 21.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
De workshop vindt plaats in Kulturhus 't Spieker, Kerkstraat 30-10 in Eibergen


Wil je meer informatie of je aanmelden voor de workshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 0545-287678 of digitaal: klik hier.Pedagogisch Adviesbureau De Opstap Kerkstraat 30-10, 7151 BW Eibergen 0545-287678

key 48