Pedagogisch Adviesbureau De Opstap is er voor gezinnen. Gezinnen waar gezinsleden elkaar moeilijk kunnen vinden of elkaar niet goed begrijpen, gezinnen waar veel onrust of strijd is. Wij ondersteunen ouders bij wie het opvoeden niet vanzelf gaat, ouders die moeilijk alle ballen in de lucht kunnen houden, ouders die soms met hun handen in het haar zitten en het even niet meer weten. Kinderen die vastlopen, die moeite hebben om zich staande te houden of zich moeilijk kunnen uiten op een wenselijke manier kunnen ook bij ons terecht.
Wij bieden verschillende behandel- en begeleidingsvormen aan om gezinnen te ondersteunen naar een meer plezierige gezinsdynamiek, die veilig en vertrouwd aanvoelt voor alle gezinsleden.

Pedagogisch Adviesbureau De Opstap richt zich op vragen van gezinnen over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren.

2011120826kopieKL 
Wij zijn gespecialiseerd in:
  • Psychosociale problematiek
  • Ouderschapsproblematiek
  • Psychiatrische problematiek  (ASS, ADHD, ADD en angst)Ons motto is: "Samen gaan we op zoek naar oplossingen die ècht werken in de praktijk!"Pedagogisch Adviesbureau De Opstap Kerkstraat 30-10, 7151 BW Eibergen 0545-287678

key 48