De Opstap spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

 

Pedagogisch Adviesbureau De Opstap is er voor gezinnen. Gezinnen waar gezinsleden elkaar moeilijk kunnen vinden of elkaar niet goed begrijpen, gezinnen waar veel onrust of strijd is. Wij ondersteunen ouders bij wie het opvoeden niet vanzelf gaat, ouders die moeilijk alle ballen in de lucht kunnen houden, ouders die soms met hun handen in het haar zitten en het even niet meer weten. Kinderen die vastlopen, die moeite hebben om zich staande te houden of zich moeilijk kunnen uiten op een wenselijke manier kunnen ook bij ons terecht.
Wij bieden verschillende behandel- en begeleidingsvormen aan om gezinnen te ondersteunen naar een meer plezierige gezinsdynamiek, die veilig en vertrouwd aanvoelt voor alle gezinsleden.

Pedagogisch Adviesbureau De Opstap richt zich op vragen van gezinnen over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren.

2011120826kopieKL 
Wij zijn gespecialiseerd in:
  • Psychosociale problematiek
  • Ouderschapsproblematiek
  • Psychiatrische problematiek  (ASS, ADHD, ADD en angst)Ons motto is: "Samen gaan we op zoek naar oplossingen die ècht werken in de praktijk!"


Actueel: Coronavirus
Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM inzake het Coronavirus heeft De Opstap besloten dat haar medewerkers tot 28 april geen huisbezoeken mogen afleggen. Uiteraard willen we iedereen zo goed mogelijk ondersteunen in deze vreemde weken. We zullen dus  telefonisch contact onderhouden of beeldbellen met cliënten die bij ons in zorg zijn.
Mocht een huisbezoek echt noodzakelijk zijn volgens de hulpverlener, dan kan dat alleen onder de voorwaarde dat er geen sprake is van (milde) verkoudheidsverschijnselen bij een gezinslid, er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met een persoonlijke afstand van 1,5-2 meter en uiteraard dat de hygiënemaatregelen extra in acht worden genomen. 
Wanneer u vragen heeft, neemt u dan contact op met uw gezinsbegeleider of gezinshulpverlener of stel uw vraag per mail.

Loopt u vast en heeft u ondersteuning nodig? Aanmelden is nog steeds mogelijk. U kunt zich aanmelden via de button aan de rechterzijde. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het vaste nummer. Spreekt u de voicemail in, dan nemen wij contact met u op.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat ieders gezondheid zo goed mogelijk gewaarborgd kan worden. Wij hopen op ieders begrip en medewerking. 
(informatie is bijgewerkt op 1 april 2020)
 


Pedagogisch Adviesbureau De Opstap Kerkstraat 30-10, 7151 BW Eibergen 0545-287678

key 48